Način plaćanja - JelenaPlus Shop

Način plaćanja

Proizvodi na JELENI PLUS su ponuđeni po fiksnoj ceni koju je utvrdio prodavac. Cene su predstavljene u dinarima.

Nakon prihvatanja prodavčeve ponude u smislu kvaliteta, izgleda, opisa i elemenata proizvoda i cene za predmetne proizvoda, proizvode treba poručiti pomoću dugmeta ‘Poruči’ na stranici Porudžbine.

Obzirom da su svi proizvodi na JELENI PLUS ograničene količine ili unikatni, JELENA PLUS će na svakodnevnom nivou ažurirati proizvode koji se nude putem online shop-a. JELENA PLUS se odriče odgovornosti ukoliko nije u mogućnosti da vam dostavi određen proizvod ukoliko je isti prodat na dan, odnosno dan pre vašeg poručivanja robe. Kako bi se kupoprodaja smatrala zaključenom, JELENA PLUS će vas kontaktirati putem broja telefona, odnosno maila koji ste ostavili pri porudžbini i na taj način potvrditi kupoprodaju.

JELENI PLUS podržava sledeće načine plaćanja:

PLAĆANJE POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Samo, manji broj proizvoda je moguće platiti pouzećem. Ukoliko naručite nekoliko proizvoda od kojih samo jedan ima mogućnost plaćanja pouzećem, pošiljka neće moći da se plati pouzećem. Samo pošiljke u kojima se svi proizvodi mogu platiti pouzećem se mogu platiti na ovaj način.

Više o uslovima kupovine na LINKU.