Prodavnica - JelenaPlus Shop

Prodavnica

Unikatan srebrni nakit, kao i nakit od bisera i poludrgog kamenja možete pronaći na našem online shop-u ili u našoj radnji gde imamo još veći izbor.

 • Prstenje

  Prstenje (945)

  Srebrno prstenje na našem online shop-u je unikatno, napravljeno od srebra finoće 925, sa poludragim kamenjem, biserima ili ćilibarom. Ženski prsten od srebra, možete poručiti online i budite sigurni da je naše prstenje proverenog kvaliteta.
 • Minđuše

  Minđuše (517)

  U ponudi imamo srebrne minđuše, viseće minđuše, minđuše sa cirkonima ili srebne minđuše na šraf. Minđuše možete kupiti online, jer imamo veliki izbor unikatnih minđuša od čistog srebra. Izbor minđuša je Vaš i tako treba da bude. Možete nas i posetiti ako želite sa vidite uživo u Sinđelićevoj 6 u Beogradu...
 • Ogrlice

  Ogrlice (613)

  Naša antikvarnica i nakit shop Vam nude veliki izbor ženskih ogrlica. Imamo srebrne ogrlice, biserne ogrlice, ogrlice od ćilibara i ogrlice od poludragog kamenja. Posetite nas i izaberite ogrlicu po Vašem ukusu i stilu.
 • Narukvice

  Narukvice (377)

  Veoma zanimljiv izbor unikatnih ženskih narukvica od čistog srebra, poludragog kamenja, biserne narukvice ili narukvice od ćilibara. Posetite našu radnju i probajte kako Vam stoje narukvice koje želite.
   


   
 • Privesci i broševi

  Privesci i broševi (368)

  Privesci za lančić od čistog srebra proverenog kvaliteta, možete naći na našem online shop-u. U ponudi su i srebrni privesci sa poludragim kamenjem a svaki privezak za lančić ili broš je unikat, koji ima posebnu vrednost.
 • Figure

  Figure (9)

  Naša radnja Vam nudi veliki izbor figura od porcelana, kristala, poludragog kamenja i ćilibara. Deo asortimana možete kupiti online , a možete nas i posetiti u Sinđelićevoj 6 u Beogradu
 • Pirsing

  Pirsing (5)

  Pirsing od srebra 925
 • Igle za kravatu i dugmad za manžetne (9)

  Igla za kravatu ubraja se u tradicionalan muški nakit, ali sa veoma značajnom funkcijom. Ona čini da izgled muškarca bude i ostane vrlo uredan i elegantan.