O Nama

Ako volite radnje koje nude raznovrstan izbor, čije stvari bez obzira da li se radi o unikatnom nakitu od poludragog kamenja i srebra ili o lampama koje raznovrsnom toplom svetlošću i bojama osvetljavaju taj nakit i slike koje su lepe svaka na svoj način, onda je naša radnja pravi izbor za Vas.
Jelena Plus - Antikvarnica - Beograd Jelena Plus - Antikvarnica - Beograd Jelena Plus - Antikvarnica - Beograd

Naša radnja je malo drugačija od ostalih, mi uživamo u njoj i pozivamo i Vas da nas posetite, vidite i uživate zajedno sa nama. Lako ćete nas naći, bilo da dolazite Bulevarom Kralja Aleksandra ili se spustite od Kalenićeve pijace. Prošetajte, mislim da ćete uživati..

* * *

  • Prošlost

    Naša antikvanica je kao vremeplov koji sve naše drage posetioce vraća u prošlost i oni nam često govore „Moja baka je imala slične šoljice ili čaše ili tanjire ili ukrase…“

  • Sadašnjost

    Naša radnja se nalazi u srcu Beograda, između Vukovog spomenika i nezaobilazne Kalenić pijace, u Sinđelićevoj ulici. Tu smo za vas svakog dana, osim nedelje kada odmaramo ko i vi.

  • Budućnost

    Pošto je naša radnja malo drugačija od ostalih, mi u njoj prosto uživamo zato pozivamo i Vas da nas posetite, upoznate i uživate zajedno sa nama.


Srdačno,
Potpis