Prstenje

[lead]

Retke su osobe koje ne vole da ukrase svoje prste sjajnim komadima čistog srebra ili kombinacijom srebro-kamen,a modeli e to je stvar ukusa.

[/lead]

[dropcap]N[/dropcap]ekad ste raspoloženi za mali diskretan prsten, ali ima dana i osoba koje vole da se prsten vidi, međutim ima o onih koje vole da se prsten baš vidi.

U svakom slučaju imamo veliki izbor, tako da za svaki ukus može da se nađe prsten od srebra finoće 925, kamenja, bisera, ćilibara, sve je pravo a izbor je Vaš.

[frame align=“right“]pstenje-2[/frame]Svaki prsten treba probati i onda odlučiti da li je to baš onaj pravi. Moj savet u vezi prstenja Vam je nemojte prati ruke s njim, o pranju sudova ni govora, skinite prsten dok operete ruke i nemojte ga zaboraviti na lavabou, dešava se.

Svaki prsten je lep, sija se, blista, Vama je uživanje dok ga gledate, ali i drugi, a onda na njemu ostaje sapunica koliko god dobro oprali ruke, Vaš prelepi prsten počinje da tamni od naslaga, rešenje je svakako jednostavno očistite ga Vi ili profesionalac, a još je jednostanije – perite ruke bez prstenja.

Uživajte u ogrlicama, prstenju, mindjusama, narukvicama, ako poželite nov komad lepog nakita mi Vam stojimo na raspolaganju sa velikim izborom u našoj antikvarnici Jelena plus, Sinđlićeva 6 na Vračaru.

[button link=“https://jelenaplus.rs/kategorija-proizvoda/nakit-prodavnica/prstenje/“ size=“medium“ type=“wide“]Pogledajte našu online ponudu[/button]

[divider type=“classic-1″]

Galerija slika

[fbalbum url=“https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1472120056399434.1073741834.1469327560012017&type=3″ linking=“lightbox“ ]

[box]

[box_header]

Ukoliko vas zanima naša aktuelna ponuda ili cena…

[/box_header]

[box_content]

Predlažemo ako ste u mogućnosti da posetite našu malu i slatku antikvarnicu koja se nalazi u Sinđelićevoj 6 kod Vukovog spomenika. Pružićete nam iskreno zadovoljstvo a mi ćemo se potruditi da ispunimo očekivanja. Naravno uvek nas možete kontaktirati na email ili telefon 011/2439 600.

[/box_content]

[/box]

[divider_top]