Ogrlice

[lead]

Oglice su oduvek bile sastavni deo ukrašavanja žena. Pojedine žene i devojke vole sitne neupadljive ogrlice, druge pak vole vidljive komade, a ima i onih koje baš vole krupne upadljive ogrlice.

[/lead]

[dropcap]U[/dropcap] našoj antivarnici ogrlice su izrađene od prirodnog materijala, poludragog kamena, bisera, ćilibara, srebra, jer insistiramo na pravim i originalnim stvarima. Žene vole da uklope ogrlice uz minđuše ili narukvice, ali najviše uz garderobu.

Neko bira ogrlice prema horoskopskom znaku, što je relativno jer ne može svako ko je rođen u istom znaku voleti isti kamen.

[frame align=“right“]Ogrlice Antikvarnica Jelena Plus[/frame]Najbolji izbor ogrlica, minđuša, narukvica ili prstena je kada uđete u radnju gde je izbor stvarno veliki, prošetate malo, razgledate, pa onda dopustite Vašem oku i ruci da naprave izbor, krenuće prema nekom predmetu koji Vas stvarno privlači i to je to, bar je takvo iskustvo u našoj radnji Jelena plus.

Svakako isprobajte ogrlicu, minđuse, prsten ili narukvicu koji su vas privukli da se do kraja uverite da je to Vas pravi izbor. Istom metodom se vodite bilo da kupujete sebi ili je to poklon za nekog drugog.

Posedujemo veliki izbor ogrlica, minđuša, narukvica i prstenja, pa nekada izbor i nije lak jer je teško odlučiti se, ali mi smo tu za Vas, da Vam pomognemo i učinimo Vas srećnim.

Sve dame bilo kog uzrasta vole lep nakit, pravi od pravog srebra, poludragog kamenja, bisera, ćilibara, s njim se bolje osećamo, izgledamo lepše a onda i sigurnije i zadovoljnije.

To je pravi lek za dušu.

[button link=“https://jelenaplus.rs/kategorija-proizvoda/nakit-prodavnica/ogrlice/“ size=“medium“ type=“wide“]Pogledajte našu online ponudu[/button]

[divider type=“classic-1″]

Galerija slika

[fbalbum url=“https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1471548033123303.1073741833.1469327560012017&type=3″]

Pogledajte još ogrlica od poludragog kamenja na sledećoj stranici