Narukvice

[lead]

Narukvice, čudo jedno koliko ih volimo. Dogodi se ponekad da nam smetaju ali da li zbog toga odustajemo od njih? Naravno da ne!

[/lead]

[dropcap]N[/dropcap]eko voli narukvice od čistog srebra, svedene ili baš vidljive, neko voli da nosi jednu narukvicu, a neko više jer se baš lepo uklapaju. Koliko puta vam je pogled privukao zvuk srebrnih narukvica alki koje lepo zveckaju?

[frame align=“right“ ]Narukvice - Antivarnica Jelena Plus[/frame]Neke žene i devojke vole narukvice od kamenja, one fenomenalno leže na ruci, dobro se kombinuju i hlade kada su od prirodnog kamena.

Biserne narukvice uvek lepo stoje na koži, daju neki poseban ton nasem stilu. Prelepe su i narukvice od ćilibara koje imaju tako lepe tonove i deluju otmeno. Izbor je kao uvek na Vas moje dame a kod nas možete doći, razgledati, isprobati i možda se odlučiti za neki komad.

Devojke vole još jednu vrstu narukvica – nanogicu, imamo i njih od čistog srebra koje baš lepo sijaju na zglobovima. Dođite, uživaćemo, pozdrav do skorog susreta.

[divider type=“classic-1″]

[button link=“https://jelenaplus.rs/kategorija-proizvoda/nakit-prodavnica/narukvice/“ size=“medium“ type=“wide“]Pogledajte našu online ponudu[/button]

Galerija slika

[fbalbum url=“https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1549431518668287.1073741842.1469327560012017&type=3″]

[box]

[box_header]

Ukoliko vas zanima naša aktuelna ponuda ili cena…

[/box_header]

[box_content]

Predlažemo ako ste u mogućnosti da posetite našu malu i slatku antikvarnicu koja se nalazi u Sinđelićevoj 6 kod Vukovog spomenika. Pružićete nam iskreno zadovoljstvo a mi ćemo se potruditi da ispunimo očekivanja. Naravno uvek nas možete kontaktirati na email ili telefon 011/2439 600.

[/box_content]

[/box]

[divider_top]