Narukvice

Narukvice, čudo jedno koliko ih volimo. Dogodi se ponekad da nam smetaju ali da li zbog toga odustajemo od njih? Naravno da ne!

Neko voli narukvice od čistog srebra, svedene ili baš vidljive, neko voli da nosi jednu narukvicu, a neko više jer se baš lepo uklapaju. Koliko puta vam je pogled privukao zvuk srebrnih narukvica alki koje lepo zveckaju?

Narukvice - Antivarnica Jelena Plus Neke žene i devojke vole narukvice od kamenja, one fenomenalno leže na ruci, dobro se kombinuju i hlade kada su od prirodnog kamena.

Biserne narukvice uvek lepo stoje na koži, daju neki poseban ton nasem stilu. Prelepe su i narukvice od ćilibara koje imaju tako lepe tonove i deluju otmeno. Izbor je kao uvek na Vas moje dame a kod nas možete doći, razgledati, isprobati i možda se odlučiti za neki komad.

Devojke vole još jednu vrstu narukvica – nanogicu, imamo i njih od čistog srebra koje baš lepo sijaju na zglobovima. Dođite, uživaćemo, pozdrav do skorog susreta.

Pogledajte našu online ponudu

Galerija slika

[fbalbum url=“https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1549431518668287.1073741842.1469327560012017&type=3″]

Ukoliko vas zanima naša aktuelna ponuda ili cena…

Predlažemo ako ste u mogućnosti da posetite našu malu i slatku antikvarnicu koja se nalazi u Sinđelićevoj 6 kod Vukovog spomenika. Pružićete nam iskreno zadovoljstvo a mi ćemo se potruditi da ispunimo očekivanja. Naravno uvek nas možete kontaktirati na email ili telefon 011/2439 600.