Minđuše

[lead]

Minđuše svi volimo. Bilo kada da probušimo te famozne rupice na ušima dobro je jer ćemo onda moći da se igramo i menjamo ih po želji.

[/lead]

[frame align=“right“ ]Mindjuse - Antivarnica Jelena Plus[/frame][dropcap]N[/dropcap]asa antikvarnica Jelena Plus radi isključivo sa srebrnim minđusama. Razlog je jednostavan mnoge žene i devojke su alergične na bižuteriju. A opet ako želite da nešto dođe u dodir sa Vašom kožom, birajte plemeniti metal – srebro.

Minđuša ima različitih kao i ukusa, od onih sitnih tačkica, preko malo krupnijih, ali opet samo na resici, do malo duzih minđusa koje diskretno padaju ispod resica, do onih prelepih dužih minđuša koje pri svakom našem pokretu glavom osetimo kako nas lupkaju i podsećaju da su tu, pa onda kao slučajno tražimo ogledalo da se uverimo još jednom kako nam fantastično stoje.

Izbor minđuša je Vas i tako treba da bude. Da li je to čisto srebro, neki lep kamen u boji koji Vas privlači ili neprevaziđeni biser koji se slaže uz svaku odevnu kombinaciju, možda cirkon koji baš lepo svetluca ili kombinacija svega toga, sve je to lepo.

U svakom slučaju pri izboru minđuša koji je stvarno veliki u našoj antikvarnici, mi volimo da Vam pomognemo pri izboru, ali ne namećemo mišljenje, jer izbor je Vaš i Vi treba da uživate u nošenju minđuša.

Ipak obratite pažnju na neke sitnice, podrazumeva se da je kod nas sve od srebra pa Vas na to nećemo podsećati, ali da li Vam je kosa kratka ili dugačka, koje je boje, to su neke stvari na koje treba da obratiti pažnju, jer minđuše ipak moraju da se vide i ne smeju se utopiti u boju kose. Ako želite dođite kod nas, biraćemo i uživaćemo.

[button link=“https://jelenaplus.rs/kategorija-proizvoda/nakit-prodavnica/mindjuse/“ size=“medium“ type=“wide“]Pogledajte našu online ponudu[/button]

[divider type=“classic-1″]

Galerija slika

[fbalbum url=“https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1475462696065170.1073741837.1469327560012017&type=3″]

[box]

[box_header]

Ukoliko vas zanima naša aktuelna ponuda ili cena…

[/box_header]

[box_content]

Predlažemo ako ste u mogućnosti da posetite našu malu i slatku antikvarnicu koja se nalazi u Sinđelićevoj 6 kod Vukovog spomenika. Pružićete nam iskreno zadovoljstvo a mi ćemo se potruditi da ispunimo očekivanja. Naravno uvek nas možete kontaktirati na email ili telefon 011/2439 600.

[/box_content]

[/box]

[divider_top]