Dugmad za manžetne

[lead]

Skoro zaboravljeni muški ukras uz šnalu za kravatu. Ali odelo sa košuljom, dopunjeno elegantnom dugmadi, daje onaj poseban ton i stil u muškom odevanju. U antikvarnici Jelena Plus imamo lep izbor dugmadi i šnala za kravate. Da li Vam se više sviđaju srebrna ili od cilibara, izbor je Vaš.

[/lead]

[dropcap]K[/dropcap]ao muški aksesoar, dugmad za manžetne su istovremeno uvek moderna i funkcionalna. Ovi delovi muškog nakita imaju ulogu dugmadi na duplim manžetnama (takozvane francuske manžetne) koja ih pričvršćuju i ukrašavaju. Ako ste novi u svetu visoke muške mode i muškog nakita, možda ne znate kako da kupite i nosite dugmad za manžetne.

Ona dopunjuju vaš stil, ali ne umanjuju druge aspekte vašeg izgleda. Koristite ove savete da izaberete, kupite i nosite muški nakit sa stilom.

Konačno, dugmad za manžetne ne moraju biti skupa. Zato ih možete imati dovoljno za svaku priliku. Verujte, isplati se. Svaka dama koja drži do sebe će ih odmah primetiti.

[box]

[box_header]

Ukoliko vas zanima naša aktuelna ponuda ili cena…

[/box_header]

[box_content]

Predlažemo ako ste u mogućnosti da posetite našu malu i slatku antikvarnicu koja se nalazi u Sinđelićevoj 6 kod Vukovog spomenika. Pružićete nam iskreno zadovoljstvo a mi ćemo se potruditi da ispunimo očekivanja. Naravno uvek nas možete kontaktirati na email ili telefon 011/2439 600.

[/box_content]

[/box]

[divider_top]