Antikvarnica

Sve što je staro i ima vrednost je antikvitet...

OAuthException: (#15) This method cannot be called with a client token or an app secret embedded in the client code

Antikvitet se smatra isto predmet koji ima umetničku, zanatsku ili istorijsku vrednost. Antikviteti su po definiciji stari predmeti koji potiču iz antičkog sveta.

U antički svet spadaju kulture: Mesopotamije, Egipta, Palestine, Irana, Krita, stare Grčke i starog Rima. Ipak ovo je definicija u užem smislu. U širem smislu, danas, pod antikvitetima možemo smatrati sve stare predmete koji imaju određenu vrednost. Antikviteti su sakupljani i čuvani još u antičkom Rimu (kada je vladalo veliko interesovanje za umetničke objekte iz Grčke), a zatim u vreme renesanse i klasicizma (kada je vladalo zanimanje za antički svet). U novije vreme, u drugoj polovini XIX veka, ponovo je ušlo u modu sakupljanje predmeta iz ranijih vremena.

Pogledajte šta se naša antikvanica ima u ponudi:

Ukoliko vas zanima naša aktuelna ponuda ili cena…

Predlažemo ako ste u mogućnosti da posetite našu malu i slatku antikvarnicu koja se nalazi u Sinđelićevoj 6 kod Vukovog spomenika. Pružićete nam iskreno zadovoljstvo a mi ćemo se potruditi da ispunimo očekivanja. Naravno uvek nas možete kontaktirati na email ili telefon 011/2439 600.

Galerija slika